Forum Wrocław

Pełna wersja: Lecytyna
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Ostatnio na zajęciach p. prowadząca poleciła nam lecytynę w tabletkach. Ponoć działa lepiej niż kawa i daje niezłego kopa. Poprawia trzeźwość umysłu i "łączność z wszechświatem". Testował może ktoś na sobie?
Hm, niekoniecznie wierzę w działanie takich cudownych środków. Lecytyna nie jest tak naprawdę niczym nowym ani w medycynie ani w żywieniu, bo to ważny składnik pożywienia, to dlaczego dopiero teraz ktoś ją promuje, że niby taka doskonała?
Możliwe że ma jakieś działanie pobudzające- ale często jest tak że środek pobudza ale zaburza zdolność koncentracji. Więc lepiej trochę więcej o tym poczytać.
Ja chyba nie będę próbować. Zresztą nawet kawy nie piję i czuję się świetnie. Oczko
A jak dajesz sobie rade w sesji? jak trzeba siedziec po nocy w ksiązkach?
A jeśli już polecacie, to który preparat wybrać? Jest jakieś znaczenie? Bo w aptece widzę, że lista jest spora - lecytyna
Nie chce mi się porównywać składów, jaka dawka, itp. Poza tym myślę, że ta przyswajalność może być różna. Dlatego piszcie jeśli polecacie konkretny produkt.
Olej Arganowy zawiera wiele dobrych składników http://www.organique.pl/sklep/kosmetyki/...nowy-7396/
Przekierowanie