Forum Wrocław

Pełna wersja: Kina
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Często chodzicie? Do jakiego? Uśmiech
Ja zazwyczaj chodzę do kina w Arkadzie. Można i po sklepach pochodzić i film obejrzeć.
Bardzo rzadko chodzę do kina. Wolę teatr. Do kina pójdę, jak ktoś mnie zaprasza albo bardzo bardzo mi zależy na jakimś filmie.
A to odmiennie. Większość stroni od teatruUśmiech Duża jest obecnie różnica w cenie między biletami kinowymi a w teatrze?
Ja tam zawsze chodzę do Heliosa. Mam pod domem, więc nie muszę się wysilać, żeby dojeżdżać na drugi koniec centrum. Jeśli nie mogę znaleźć jakiegoś filmu albo nie mam kasy na bilety to oglądam film na komputerze.
Kiedyś byłam w jakimś Multipleksie na 'Artyście' i bardzo miło to wspominam, bo poza mną i przyjacielem były tylko dwie osoby. Uwielbiam niemal puste kina. Uśmiech
Z chęcią chodziłabym częściej do teatru, ale niestety ceny biletów mimo wszystko są o jakąś 1/3 wyższe niż seansów kinowych. Smutny Ostatnio byłam na Lady Macbeth w Teatrze Polskim. Szczerze polecam, bo genialnie zagrane!
ja nie lubię ani przesadnie pustych ani przesadnie pełnych sal kinowych. Co jak co,ale jak wieje zimnem po sali to wcale nie jest przyjemnieUśmiech
Swoją drogą: nie uważacie,że coraz mniej ludzi chodzi do kina? Film zagraniczny często jest szybciej dostępny w sieci niż w repertuarze kina. No i za darmo...
Ja jestem we Wrocku praktycznie nowa , które kino byscie polecili? Dojazd obojetny , w któym najlepsza atmosfera, które najtańsze?
Tak naprawdę masz dwa kina jeśli mieszkasz w centrum. Multikino w arkadach i Pasażu i heliosa na kazimierza i w magnolii.
Do korony trochę daleko...
A czy ktoś mi powie coś na temat Teko kina na piłsudskiego - Dolnosląskie centrum filmowe czy coś takiego?
Stron: 1 2
Przekierowanie