Forum Wrocław
Czy jesteście zadowoleni z komunikacji miejskiej? - Wersja do druku

+- Forum Wrocław (http://www.forumwroclaw.com.pl)
+-- Dział: Wrocław (/forum-1.html)
+--- Dział: Komunikacja miejska (/forum-3.html)
+--- Wątek: Czy jesteście zadowoleni z komunikacji miejskiej? (/thread-14.html)

Strony: 1 2 3

RE: Czy jesteście zadowoleni z komunikacji miejskiej? - peggybr0wn - 01-14-2013 11:37 PM

W godzinach szczytu to nawet nie ma innego wyjścia jak poczekać aż wreszcie podjedzie coś mniej zatłoczonego. Niby ludzie wychodzą, a miejsca dla nowych nie przybywa. To dopiero paradoks. ;]

RE: Czy jesteście zadowoleni z komunikacji miejskiej? - GallAnonim - 01-15-2013 07:30 AM

Skąd sie w ogóle ci wszyscy ludzie biorą. Ja zauważyłem jeszcze zależność,że ilośc osób w autobusach narasta w ciągu tygodnia. Szczyt to środa- wtedy nawet nie warto czekać,bo i tak małe prawdopodobieństwo,że sie wsiądze.

RE: Czy jesteście zadowoleni z komunikacji miejskiej? - liike - 05-11-2013 07:39 PM

Czy wiecie, ze teraz można sledzić na komputerze, telefonie itp. autobusy i tranwaje na mapie Wrocławia? http://pasazer.mpk.wroc.pl/jak-jezdzimy/mapa-pozycji-pojazdow wystarczy wybrać linie i widać w którym miejscu jest dany pojazd Anioł Spradziłam, to działa. Są co prawda czarne dziury na mapie i jak pojazd w nich się znajdzie to go nie widać.

RE: Czy jesteście zadowoleni z komunikacji miejskiej? - Radko - 07-30-2013 07:00 AM

Nie jest źle z tą komunikacją we Wrocławiu. Choć niestety ale sporo miejsc blokują emeryci, którzy zawsze i wszędzie się spieszą.

RE: Czy jesteście zadowoleni z komunikacji miejskiej? - Nina_Jaś - 08-06-2013 05:43 AM

Wg mnie trudno być zadowolonym z komunikacji miejskiej... zawsze będzie coś nie tak, ot, to ich taki mały urok Uśmiech

RE: Czy jesteście zadowoleni z komunikacji miejskiej? - Justyna - 09-09-2013 10:42 AM

Punktualność powinna być większa. Jeżeli chodzi o cenę to może nie jest bardzo wysoka ale trend powinien być taki aby ja obniżać do granic możliwości, tak aby ludzie chcieli korzystać z autobusów i tramwajów zamiast samochodów.

RE: Czy jesteście zadowoleni z komunikacji miejskiej? - Kasieńka - 09-19-2013 11:09 AM

Do ilu lat obowiązuje zniżka na komunikację miejską przy legitymacji uczniowskiej?? Zapisałam się do szkoły policealnej we wrocławiu i powiedzieli mi ze taką legitymacje otrzymam. Chyba zniżka jest krócej niż na legitymacji studenckiej? Uśmiech

RE: Czy jesteście zadowoleni z komunikacji miejskiej? - qierowniq - 09-19-2013 04:43 PM

Nie jest źle we Wrocławiu, choć jest kilka mankamentów, które powinni poprawić. Ogólnie ludzi jest bardzo dużo, choć rano często są to osoby starsze, które spieszą się na zakupy.

RE: Czy jesteście zadowoleni z komunikacji miejskiej? - Gab25 - 10-23-2013 06:53 PM

Ja sporadycznie korzystam, ale zazwyczaj trafia mi się jechać w ścisku.

RE: Czy jesteście zadowoleni z komunikacji miejskiej? - justyn.a - 12-19-2013 03:41 PM

Hmm.. Ja nie jestem zadowolona. Stałe opóźnianie, spóźnianie. A najbardziej mnie wkurza to, że jeśli autobus się dużo spóźni to czeka na następny wyjazd... a ludzie, którzy marzną albo spieszą się do pracy muszą czekać następne 30min. Jest to bardzo nie fair.