![]() |
Wrocław - pytanie o ubezpieczenia - Wersja do druku +- Forum Wrocław (http://www.forumwroclaw.com.pl) +-- Dział: Wrocław (/forum-1.html) +--- Dział: Co warto wiedzieć o naszym mieście (/forum-8.html) +--- Wątek: Wrocław - pytanie o ubezpieczenia (/thread-175.html) |
Wrocław - pytanie o ubezpieczenia - agento - 09-05-2013 06:37 PM Z racji tego, iż jestem coraz starszy, choć nie stary oczywiście ![]() Czy możecie polecić we Wrocławiu jakiegoś doradcę, może być z konkretnej firmy ubezpieczeniowej, ważne żeby rzetelnie doradził, które ubezpieczenie wybrać. Próbował zamówić coś samemu przez internet, ale oferty są bardzo ogólne i ciężko coś wybrać. Wolę jakby ktoś mi doradził bardzie indywidualny produkt ubezpieczeniowy. Na innym forum ktoś polecał mi doradcę z ING, pana Rogalskiego, tu jest jego strona agent ubezpieczeniowy ing Wrocław - czy mieliście może okazję z nim współpracować? Chciałbym się dowiedzieć po prostu jakiś opinii o tym człowieku. Ewentualnie jeśli możecie polecić z własnego doświadczenia kogoś innego w kwestii ubezpieczeń czy produktów emerytalnych, to bardzo proszę o info. Również piszcie, czy sami macie takie ubezpieczenia i konkretnie jakie firmy ubezpieczeniowe wybraliście. Zapraszam do dyskusji. RE: Wrocław - pytanie o ubezpieczenia - bull - 09-26-2013 11:28 AM Ja również chciałbym dołączyć się do tematu ubezpieczeniowego, z tym, że bardziej interesuje mnie ubezpieczenie dla firmy. Na razie chciałbym zorientować w ogólnej ofercie ubezpieczycieli, w tym artykule - ubezpieczenie firmy wstępnie przeczytałem ile może coś takiego kosztować. Zastanawiam się jednak nad wyborem firmy ubezpieczeniowej. Może ktoś z was prowadzi działalność i korzystał już z jakiegoś ubezpieczenia dla firm? Tak więc dołączam się do tematu i również proszę o opinie o ubezpieczycielach. RE: Wrocław - pytanie o ubezpieczenia - Tomasz_N - 10-09-2013 03:40 PM A to nie ma innego ubezpieczyciela niż PZU? To nawet banki pchają się teraz w branżę ubezpieczeń? ![]() RE: Wrocław - pytanie o ubezpieczenia - Gab25 - 10-23-2013 06:37 PM Ja z ubezpieczeniami mam tylko kontakt wtedy jak jadę na wakacje, albo jak ubezpieczam auto ![]() RE: Wrocław - pytanie o ubezpieczenia - Rena - 01-19-2014 06:19 PM A liczyłaś na tym kalkulatorze z ich strony? http://cuk.pl/samochod RE: Wrocław - pytanie o ubezpieczenia - Gab25 - 03-01-2014 05:36 PM Taki i nawet więcej, bo już załatwiłam wszystko.Ten pakiet co chciałam rozłożyli mi w Cuk na 11 rat. RE: Wrocław - pytanie o ubezpieczenia - Rena - 05-03-2014 08:58 PM A tego to ja nie wiedziałam , że można u nich na raty podzielić polisę. W sierpniu mnie też czeka ten temat, może i ja tak wezmę. RE: Wrocław - pytanie o ubezpieczenia - Gab25 - 06-01-2014 01:15 PM Od czasu jak ja ubezpieczałam to się zmieniło, że mają teraz w Cuk w ofercie 30 firm ubezpieczeniowych, jak ja kupowałam to było 20. RE: Wrocław - pytanie o ubezpieczenia - Rena - 11-20-2014 06:51 PM No to prawda . Mnie pozytywnie zaskoczyło że jak poszłam do Cuk to po przeliczeniu ofert wyszło, że znaleźli mi ofertę o ponad 400 zł tańszą od ubiegłorocznej. RE: Wrocław - pytanie o ubezpieczenia - Halszka - 04-12-2015 02:25 PM (01-19-2014 06:19 PM)Rena napisał(a): A liczyłaś na tym kalkulatorze z ich strony? Przeliczyłam sobie przed chwilą i widzę że jednak sporo przepłacam za OC. W poniedziałek muszę się przejechać na Grabiszyńską i dopytać czy faktycznie mogę mieć takie tanie ubezpieczenie. |